čtvrtek 26. května 2016

Vítejte!


Ahoj, buďte vítáni na mém (zatím) skromném blogu!

Proč vlastně tento blog vznikl? No, na to je celkem jednoduchá odpověď: už je načase, abych se stala tou slavnou blogerkou, že jo. Haha. Ne, to je samozřejmě vtip. I když případné slávě bych se nejspíš asi nebránila. Kdo ví. Ale teď už vážně.

Skutečným důvodem vzniku tohoto blogu je, abych se konečně nějak donutila k tomu uspořádat si své oblíbené recepty. Pokaždé to probíhalo v podstatě stejně: něco jsem upekla, potom jsem usoudila, že je to i docela dobrý. Jenže víte co, netřeba si zapisovat poznámky, protože já si to budu pro příště stoprocentně pamatovat. Tak určitě.

Lze tedy snadno odhadnout, že se tak pochopitelně nestalo a pak vždycky nadešla ta chvíle, kdy jsem se sama sebe ptala: „Co všechno do toho vlastně patří?“ Hm…

Nejsem žadný profesionál a to ani zdaleka. Jsem akorát nadšenec, který miluje pečení a sem tam i něco uvaří. Zkrátka mě to jenom baví, a proto jsem ráda, že tomu můžu dát další rozměr a o své pekařské (ne)úspěchy se podělit i s vámi (teda v tom případě, že se najde někdo, kdo najde tento blog). Ale když budu uvažovat, že se tak skutečně stane a vám se možná nějaký recept i zalíbí, tak ho můžete směle vyzkoušet a pak mi dát třeba vědět, jak to šlo.

Konec řečí, vařečky do ruky a jdeme na to.

-          Alyss

P.S. Pokud byste toužili mě kontaktovat, můžete tak učinit na mailu bakeddiary@gmail.com.


P.P.S. Blog je stále ještě v rekonstrukci, jenže pokud bych měla čekat do doby, kdy bude všechno ťip ťop podle mých představ, tak by k jeho spuštění mohlo dojít třeba až v příštím století (pokud vůbec).
-      




Žádné komentáře:

Okomentovat