Ahoj, buďte vítáni na mém (zatím) skromném blogu!
Proč vlastně tento blog vznikl? No, na to je celkem
jednoduchá odpověď: už je načase, abych se stala tou slavnou blogerkou, že jo.
Haha. Ne, to je samozřejmě vtip. I když případné slávě bych se nejspíš asi
nebránila. Kdo ví. Ale teď už vážně.
Skutečným důvodem vzniku tohoto blogu je, abych se
konečně nějak donutila k tomu uspořádat si své oblíbené recepty. Pokaždé
to probíhalo v podstatě stejně: něco jsem upekla, potom jsem usoudila, že
je to i docela dobrý. Jenže víte co, netřeba si zapisovat poznámky, protože já
si to budu pro příště stoprocentně pamatovat. Tak určitě.
Lze tedy snadno odhadnout, že se tak pochopitelně
nestalo a pak vždycky nadešla ta chvíle, kdy jsem se sama sebe ptala: „Co
všechno do toho vlastně patří?“ Hm…
Nejsem žadný profesionál a to ani zdaleka. Jsem
akorát nadšenec, který miluje pečení a sem tam i něco uvaří. Zkrátka mě to
jenom baví, a proto jsem ráda, že tomu můžu dát další rozměr a o své pekařské
(ne)úspěchy se podělit i s vámi (teda v tom případě, že se najde
někdo, kdo najde tento blog). Ale když budu uvažovat, že se tak skutečně stane
a vám se možná nějaký recept i zalíbí, tak ho můžete směle vyzkoušet a pak mi
dát třeba vědět, jak to šlo.
Konec řečí, vařečky do ruky a jdeme na to.
-
Alyss
P.S. Pokud byste toužili mě kontaktovat, můžete tak
učinit na mailu bakeddiary@gmail.com.
P.P.S. Blog je stále ještě
v rekonstrukci, jenže pokud bych měla čekat do doby, kdy
bude všechno ťip ťop podle mých představ, tak by k jeho spuštění mohlo
dojít třeba až v příštím století (pokud vůbec).
-
Žádné komentáře:
Okomentovat